Termeni si conditii

Dispozitii generale:

Magazinul online disponibile la dresele www.barnacosmetics.ro  denumit in continuare Barna Cosmetics este administrat de S.C. BARNACOSMETICS S.R.L, cu sediul social in Str. B-dul 1 decembrie 1918 nr. 100/3,Localitatea Targu-Mures, Jud. Mures, Romania,540390, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J26/824/2012, avand codul de inregistrare fiscala RO30599689. Telefon: 0752 014 505.

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a prezentilor termeni şi conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila.

Prin detinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.barnacosmetics.ro  inseamna ca sunteti de acord si accepti ca, fara nicio notificare prealabila sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site.

Produsele:

Produsele comercializate de www.barnacosmetics.ro sunt produse noi, ambalate de Barna Cosmetisc si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc în oferta prezentata de www.barnacosmetics.ro.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) si nu includ taxele de livrare.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala www.barnacosmetics.ro sau a colaboratorilor ori a furnizorilor nostri.

Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietatea personala S.C BARNACENTER S.R.L  si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala incalcarea drepturilor de autor ne puteti contacta pe info@barnacosmetics.ro.

Conciliere interna gratuita:

In cazul in care exista probleme referitoare la o comanda, puteti beneficia de o conciliere interna gratuita. Va rugam sa o contactati pe adresa de e-mail info@barnacosmetics.ro.

Livrarea:

Livrarea se face 24-48 zile lucratoare prin curierat rapid daca produsele sunt pe stoc iar in cazul in care dintr-o comanda unele produse nu sunt pe stoc veti fi contactat telefonic pentru a stabili data livrarii. Inaintea finalizarii comenzii, va rugam sa alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda dumneavoastra.

In cazul in care optati pentru ore sau zile preferentiale, va rugam sa le mentionati la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii sau sa ne contactati telefonic pe numarul de 0752 014 505.  Respectarea cerintelor suplimentare se va face în functie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a intarzia comanda .

Termenul de livrare se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care puteti achita produsele noastre sunt: Ramburs – platiti agentului curier cand preluati coletul .

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta aplicându-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014″.

Va rugam sa ne anuntati in momentul in care doriti sa efectuati un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. BARNACOSMTICS S.R.L in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, va rugam sa ne comunicati intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Dupa primirea produselor returnate si verificarea acestora, iti vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe inca o taxa de transport.

Daca doriti returul banilor, acestia vor fi rambursati prin card bancar in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului .

Le vom rambursa integral contravaloarea produsului si costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

Garantia produselor:

Garantia produselor comercializate de S.C. BARNACENTER S.R.L este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Va rugam sa respectati instructiunile de folosire. In cazul nerespectarii instructiunilor de folosire, se pierde dreptul de garantie. De asemenea, va rugam sa pastrati factura pentru a putea dovedi achizitionarea articolului in cauza de pe  www.barnacosmetics.ro.

Magazinul online respecta garantia legala privind conformitatea produselor” sau “Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului”conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul dumneavoastra sa ne spuneti parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, aveti posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului,  telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita. De asemenea, puteti face sesizari cu privire la serviciile si produsele pe care ti le oferim, online pe  www.anpc.gov.ro,  prin scrisoare la adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin e-mail:  office@anpc.ro. Program de funcționare al instituției: luni – joi: 08:00 – 16:30 / vineri: 08:00 – 14:00​

Date cu caracter personal:

La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii, emisă de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili şi cazuri în care notificarea nu este necesară.

Având în vedere necesitatea asigurării unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operaţiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situaţiile în care se menţine în sarcina operatorilor obligaţia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.